A Borpincénk

A Sfriso Borkereskedést több mint három generációval ezelőtt alapitották, amikor Luciano Sfriso elkezdte termelni borait az 1920-as években. A bor iránti szeretet és elhivatottság apáról fiúra szállt és igy született meg a ma is mőködő családi vállalkozás. Szőlőföldjeink összesen 7,5 hektáron 3 különböző helyen találhatók: kettő Chiaranóban a borpince mellett és egy Staffolóban, Velence tartományban.

A termelési hely földrajzi fekvése miatt minőségi vörösborok születnek, amelyek izletesek és gyümölcsösek, mint például a Cabernet, Merlot és Refosco dal Peduncolo Rosso. Ugyanakkor könnyebb fehérborokkal is rendelkezünk melyek kellemesek és gyümölcsös izőek; ezekből főleg a Prosecco és a Pinot Grigio ismert nemzetközileg.

Termékeink kizárólag a mi saját szőlőskertjeinkből származnak szakembereink és Pier Sfriso egészéves gondoskodásának eredményeként.

marchio

Termékeink

Cabernet Franc Della Dosa IGT Veneto
Merlot Della Dosa IGT Veneto
Merlot Barricato Della Dosa IGT Veneto
Refosco dal peduncolo Rosso Della Dosa IGT Veneto
Rosè Della Dosa IGT Veneto
Pinot Grigio Della Dosa IGT Veneto
Chardonnay Della Dosa IGT Veneto
Prosecco Spumante Della Dosa Extra Dry V.S.Q.
Gaio Spumante Dolce Della Dosa

www.sfriso.it


Bor & Likőr kedvelők és gyüjtők számára

A helyi és külföldi borok és likőrök eladása és teritése családunk első üzlete volt. Az évek során 9 boltot nyitottunk Friuli és Veneto környékén. Az egyik ilyen bolt a Casa di Paolaban van, ahol vendégeink széles skáláju bor és likőr választékot találhatnak. Gyüjtők számára boltunk különleges és exkluziv likőrökkel rendelkezik
www.sfriso.com

vino2
vigneto prosecco
moscato