A Bed & Breakfast

A Casa di Paola ideális hely a nyugodt üdülésre, kellemes és vendégszerető környezetben. Panziónk Treviso tartomány lelkében talàlható, közel különböző nevezetes vàrosokhoz mint példàul Velence és Treviso. Szintén ezen a vidéken talàlható Oderzo, egy ókori római település, melynek eredeti neve Opitergium.

Panziónk kitünő kiindulópont olyan középkori vàrosok meglàtogatàsàra mint példàul Velence, Treviso, Pordenone, Conegliano, Oderzo es Portobuffolè. A Dolomitok hegyvonulata autóval csak egy óra , és az Adrai tenger strandjai mint példaul Jesolo, Caorle, Bibione es Lignano szintén nagyon könnyen megközelíthetőek. A Casa di Paola a turizmus hàromszög közepében talàlható a Dolomitok, Velence és az Adriai tenger strandjai között.

Fontos tudni azoknak a látogatóinknak akik munkavállalás miatt utaznak Olaszországba hogy csak 2 km tavolságra vagyunk az A4 autopálya Cessalto kijáratatól az 54es autóúton, ami Oderzóhoz vezet. Ezen kivül közel vagyunk olyan fontos üzleti központokhoz mint például Motta di Livenza, Oderzo, Cessalto es Chiarano.